top of page

Ko mēs gribam redzēt nākotnes piegādes risinājumā?



Cilvēks - Kvalitāte - Ātrums - Cena



Cilvēks


Piegādes nozarei strauji attīstoties un kļūstot aizvien intensīvākai, mēs gribam redzēt to pildām arī sociālo funkciju, jeb palīdzot tiem, kam tas ir nepieciešams. Tas ir darbs vai papildus noslodze uzņēmuma autoparkam.

Ar IziPizi sūtījumu biržu ikviens reģistrēts lietotājs var iegūt papildu peļņu vai pilnas slodzes darbu.

Kurjeri iedalās vairākos līmeņos, katra līmeņa kurjeri var vest savam vai zemākam līmenim atbilstošas kravas. Līmeņi iedalās pēc pieredzes, transporta specifikas un klientu vērtējuma.


Kvalitāte


Tie ir droši, kontrolējami piegādes procesi, kurus veic profesionāls kurjers. Mūsu IT risinājums rupēsies par visām iesaistītājām pusēm, katram sniedzot nepieciešamos rīkus ērtākai darbībai ar sūtījumu.

Ja uzņēmums vēlas veikt sūtījumu, tam ir jābūt pārliecinātam, ka sūtījums tiks piegādāts norādītajā termiņā, pareizajā temperatūrā un par labāko pieejamo cenu. Tāpat arī saņēmējam ir jābūt pārliecinātam par sūtījuma pareizu temperatūras un piegādes laika ievērošanu. Visu procesu var kontrolēt caur aplikāciju un vienmēr būt lietas kursā par sūtījumu.



Ātrums


Attīstīt piegādes ātrumu pēc pirkuma vai sūtījuma noformēšanas ir viens no mūsu galvenajiem uzdevumiem. Šodien noformē un šodien saņem visā Latvijā - tas ir IziPizi mērķis. Jau šobrīd sūtījumi, kas izsūtīti no 1.piegādes zonas, saņemami pasūtījuma dienā.



Cena


IziPiziAPP sūtījumu birža.

Sūtītāji apvieno savus sūtījumu apjomus, lai saņemtu labāko piegādes piedāvājumu. Kurjeri online biržā nosaka savu piegādes cenu, piesakoties sūtījumam vai sūtījumu komplektam.




165 views
bottom of page